Waarop letten bij een kerstpakket samenstellen?

Om ervoor te zorgen dat je medewerkers originele kerstpakketten krijgen, is zelf een kerstpakket samenstellen een goed idee. Via de website van een kerstpakketten expert kun je gemakkelijk zelf kiezen wat er in het pakket moet komen. Dat brengt veel voordelen met zich mee. We wijzen je hier op enkele aandachtspunten waar je op moet letten bij een kerstpakket samenstellen. Met deze tips en ideeën maak je van jouw kerstpakket dit jaar een nog groter succes!

Ga je voor iedereen hetzelfde kerstpakket samenstellen?

Ga je zelf een kerstpakket samenstellen, dan kun je overwegen om voor elke medewerker een ander pakket te maken. Wat voor de ene werknemer een perfect cadeau is, past misschien niet bij de ander. Door zelf het pakket samen te stellen, kun je hier rekening mee houden. Bestaat jouw bedrijf uit meerdere afdelingen? Dan kun je ook per afdeling een ander soort kerstpakket aanbieden. Misschien is er wel een afdeling die het afgelopen jaar een zeer bijzondere prestatie heeft geleverd? Dan kun je dit team verrassen met een extra geschenk. 

Kies voor een passend thema 

Pas op dat je bij zelf een kerstpakket samenstellen er geen allegaartje van maakt. Je brengt een duidelijke boodschap over als je, voordat je begint met het uitkiezen van de producten, eerst een thema kiest. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een specifiek thema dat bij jouw bedrijf past. Aan de hand daarvan kun je gerichter leuke artikelen uitkiezen. Houd daarbij overigens ook rekening met de bedrijfscultuur en het imago van je bedrijf. Wil je duurzaamheid uitstralen? Dan ga je geen plastic gadgets aanbieden, maar kies je voor gerecyclede producten of etenswaar verpakt in gerecyclede verpakkingen.

Een food of non-food kerstpakket samenstellen?

Een van de eerste keuzes waar je mee te maken krijgt bij een kerstpakket samenstellen, is of je voor een food of non-food kerstpakket gaat of misschien wel voor een combinatie hiervan. Door zelf de regie in handen te nemen bij het uitkiezen van de producten, kun je bijvoorbeeld ook rekening houden met werknemers die allergieën hebben of die een speciaal dieet volgen. De keuzevrijheid, die zelf een kerstpakket samenstellen je geeft, is erg fijn. Het geeft veel voldoening om mensen iets te geven, waarvan je zeker weet dat het in de smaak valt. 

Zorg dat je de kerstpakketten op tijd binnen hebt

Een ander belangrijk aandachtspunt bij zelf een kerstpakket samenstellen, is of alles dat je in het pakket wilt doen voldoende op voorraad is of op tijd geleverd kan worden. We raden je aan om al enkele maanden voor de kerst te beginnen met het regelen van de kerstpakketten. De kans is groter dat je dan ook echt jouw ideale kerstpakket kunt samenstellen en dat alles op tijd binnen is. Volg je bestelling en de levering goed op. Je wilt niet vlak voor de kerst ontdekken dat je kerstpakketten nog niet binnen zijn. Op deze manier heb je ook de tijd om ze persoonlijk te overhandigen. Het is een aanrader om de pakketten vlak na sinterklaas te geven, zodat je medewerkers er de hele feestmaand al van kunnen genieten! 

Berichten gemaakt 29

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven