Wat heeft DEGIRO als online broker te bieden?

DEGIRO is een marktleider als het gaat om beleggen voor zowel particulieren als ondernemers. Dankzij de lage transactiekosten die gehanteerd worden, de eenvoudige aanmeldprocedure, de optimale veiligheid en het ruim aanbod aan opties voor beleggen kan je zelf je eigen financiële toekomst in handen nemen. Deze online broker heeft van alles en nog wat te bieden, wat het slim maakt om goed te checken wat er allemaal komt kijken bij deze online broker. Lees eerst de tekst hieronder goed door als je wilt weten wat DEGIRO als online broker te bieden heeft.

Wie is DEGIRO?

DEGIRO is een online broker die op internationaal niveau zeer populair is. Deze online broker is door enkele professionals opgericht in het jaar 2008 en vanaf 2013 is DEGIRO ook begonnen met het bieden van particuliere diensten in Nederland. In 2020 is DEGIRO overgenomen door de Duitse onderneming Flatex waardoor het bedrijf tegenwoordig flatexDEGIRO BANK AG heet. Het gaat om een welbekende grote online broker met vestigingen in zeker 18 Europese landen.

Waarom kiezen voor deze broker?

Er zijn verschillende redenen waarom je voor deze populaire broker zou moeten kiezen. De meest voorkomende voordelen van deze broker zijn als volgt:

  • Er worden vrij lage transactiekosten gehanteerd.
  • Je kunt van een snel en makkelijk online aanmeldproces uitgaan.
  • Je hebt keuze uit een ruim aanbod aan verschillende beleggingsopties.
  • Je kunt bij deze online broker ook via iDeal inleggen.
  • Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij deze broker beleggen.
  • Het gaat om een gereguleerde broker waarbij de veiligheid van klanten voorop staat.

De focus van deze broker

DEGIRO is een marktleider die diensten aan particulieren en zakelijke klanten biedt op een platform die hoogwaardig, toegankelijk, transparant en kostenefficiënt is zodat je op een veilige manier kunt beleggen. Volgens deze online broker moet iedereen toegang kunnen krijgen tot beleggingsopties om de leiding over zijn of haar eigen financiële toekomst te kunnen nemen.

De transactiekosten liggen laag

Bij DEGIRO broker liggen de transactiekosten vrij laag, vooral als je ze met andere online brokers in dezelfde categorie vergelijkt. De transactiekosten die gehanteerd worden liggen laag aangezien deze broker gebruik maakt van de nieuwste technologieën voor een efficiënte orderuitvoering. De broker kan hierdoor geld besparen en goedkopere tarieven hanteren.

Het gaat om een gereguleerde broker

DEGIRO, de welbekende online broker, staat onder volledige supervisie van de Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht (BaFin). De BaFin is een Duitse financiële toezichthouder soortgelijk aan de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM). Deze marktleider wordt overigens ook gecontroleerd door de Europese Centrale Bank (ECB) en De Nederlandsche Bank (DNB).

Vergelijk brokers en start met beleggen op Compareallbrokers.com

Je hebt ook op wereldwijd niveau mogelijkheden

Ga je beleggen bij DEGIRO, dan kan je als Europese belegger profiteren van toegang tot meer dan 50 internationale markten. Kies je voor een andere concurrent, dan kan je slecht beleggen op de Amerikaanse en Europese beurzen. Dit komt omdat je bij de meeste andere online brokers geen toegang hebt tot wereldwijde beurzen waardoor je opties bij andere brokers als het ware beperkt zijn.

Berichten gemaakt 29

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven