Geld besparen op je mobiele telefoonrekening

Het is geen geheim dat mobiele telefoonrekeningen buitengewoon duur zijn. J.D. Power meldt dat de gemiddelde maandelijkse rekening u € 100,- terugbrengt. Na uw maandelijkse kosten voor huisvesting, boodschappen en nutsvoorzieningen, is dit misschien wel het volgende duurste in uw hele budget.

Maar zijn er daadwerkelijke manieren om een ​​lagere mobiele telefoonrekening te krijgen? We worden omringd door een miljoen verschillende mobiele providers en te veel plannen om te tellen. Het kan overweldigend zijn als u alle opties probeert te bekijken om geld te besparen op uw rekening. Maar raad eens: het is mogelijk om geld te besparen!

Als je het zat bent om elke maand een klein fortuin te betalen om te bellen, probeer dan deze tips om een ​​lagere mobiele telefoonrekening te krijgen.

 1. Gebruik wifi wanneer je kunt.
  Probeer op een wifi-verbinding te blijven wanneer deze beschikbaar is, vooral thuis of op het werk. En als je onderweg geen wifi-toegang hebt, wees daar dan slim over! Download of stream geen films, podcasts of muziek tenzij je wifi gebruikt.
 2. Beperk uw gebruik van achtergrondgegevens.
  Zelfs als u internet niet gebruikt wanneer u onderweg bent, gebruiken uw apps het mogelijk nog steeds op de achtergrond. Geheimzinnig, we weten het. Ga naar je instellingen en bekijk het gebruik van mobiele data en achtergrondappvernieuwing van elke app en schakel degene uit die je niet echt gebruikt. Door deze snelle omslag te maken, weet u dat ze niet op de achtergrond actief zijn en uw gegevens (en uw batterij) leegmaken terwijl u zich met uw eigen zaken bezighoudt.
 3. Stop je verzekering
  Laten we zeggen dat u ongeveer € 11 per maand betaalt voor een telefoonverzekering. Dat komt neer op een extra $ 132 per jaar die je uitgeeft voor het geval er iets met je telefoon gebeurt. Zet in plaats daarvan een paar extra dollars per maand opzij, zodat u kunt betalen voor een vervangende telefoon als u er ooit een nodig heeft.
 4. Koop telefoons zonder contract.
  Mobiele telefoonbedrijven weten hoe ze geld moeten verdienen – heel veel geld. Een manier waarop ze dat doen is door middel van contracten. Om via hen een telefoon te kopen, moet je meestal een tweejarig of zelfs driejarig contract ondertekenen om hun netwerk te gebruiken. En dan zullen ze je raken met belachelijke annuleringskosten als je probeert van aanbieder te veranderen. Kies daarom een sim only abonnement of klik hier voor een goedkoop 4g abonnement
 5. Wissel van provider.
  Dus je hebt al het andere geprobeerd. We hebben het beste (en meest ingrijpende) voor het laatst bewaard: het is tijd om van serviceprovider te veranderen! Kijk rond om te zien wie u kan geven wat u nodig heeft voor de prijs die bij uw budget past. Waarschijnlijk ontdek je een betere deal bij een van de kleinere, minder bekende vervoerders. De meesten van hen hebben een link met de “grote jongens” en gebruiken hun mobiele torens toch voor je telefoonsignaal. De kans is dus groot dat u nog steeds een behoorlijk goede dekking krijgt, maar voor een fractie van de kosten.
Berichten gemaakt 29

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven